Diplomatieke spanningen met Turkije. Hoe zit dat met uw reis- en annuleringsverzekering? - Baar Advies
17448
post-template-default,single,single-post,postid-17448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Diplomatieke spanningen met Turkije. Hoe zit dat met uw reis- en annuleringsverzekering?

Diplomatieke spanningen met Turkije. Hoe zit dat met uw reis- en annuleringsverzekering?

Deze week zijn de diplomatieke spanningen tussen Nederland en Turkije opgelopen nadat campagnebijeenkomsten over het Turkse referendum niet werden toegestaan. Nederland en zijn inwoners worden kritisch genoemd in toespraken en op sociale media. Vandaar dat er sinds deze week in Turkije code geel geldt: wees alert en mijd samenscholingen en drukke plaatsen.

Een reis gepland naar Turkije?

U bent momenteel gedekt via de reisverzekering. Is er sprake van gedwongen oponthoud door bijvoorbeeld staking en moet u daardoor langer blijven dan gepland? Dan dekt de reisverzekering de extra reis- en verblijfskosten. De reisverzekering blijft geldig tot terugkeer in Nederland.

Annuleren?

De spanningen tussen Nederland en Turkije zijn geen geldige reden om een reis naar Turkije te annuleren. Als u vragen heeft over wat er precies gedekt wordt door de reis- en annuleringsverzekering, dan verwijzen wij u naar de website van de desbetreffende verzekeraar. Daar zijn de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Actualiteit volgend?

– Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (rechterzijde)
– Volg ons op Twitter: @BaarAdvies
– Of kijk regelmatig op onze Facebook pagina: Baar Advies en ‘vind ons leuk’

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.