Erfrechtadvies en testamenten voor een onbezorgde toekomst
22831
page-template-default,page,page-id-22831,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Erfrechtadvies en testamenten

Erfrechtadvies en testamenten

Als financieel adviseur kunnen wij je goed van dienst zijn voordat een (levens)testament bij de notaris wordt gepasseerd. We zijn namelijk goed bekend met je algehele financiële situatie, doelen en wensen. Bij het opstellen ervan kunnen we goed rekening houden met alle factoren en ervoor zorgen dat je testament 100% aansluit op je bredere financiële planning.

Tijdsefficiëntie en deskundig advies

Door ons het financiële en fiscale voorwerk te laten doen, bespaar je op de totale kosten voor het testament. Onze financieel adviseurs op dit gebied hebben uitgebreide kennis van erfrecht en testamenten en begeleiden je bij het opstellen van de documenten. Wanneer je deze goed begrijpt en ze stroken volledig met jouw wensen zetten we ze door naar de notaris. Deze kan hierdoor efficiënter te werk gaan.

Een financieel gedegen (levens)testament in 5 stappen

Het traject naar een financieel gedegen testament doorlopen we in 5 stappen:

  1. Afspraak maken bij Baar Advies
  2. Gesprek met testamentadviseur
  3. Opmaak gespreksverslag en concept akte
  4. Versturen stukken naar notaris
  5. Ondertekening bij de notaris

Gebundelde expertise

Door dit stappenplan werk je in feite samen met zowel ons als financieel adviseur en de notaris. Hiermee profiteer je van een uitgebreide en geïntegreerde aanpak van je erfrechtelijke planning. De expertise van beide professionals is gebundeld wat ervoor zorgt dat je wensen en belangen op zowel juridisch als financieel gebied worden gerespecteerd en nageleefd.

Ook voor het levenstestament

Bovenstaande aanpak hanteren wij ook voor het opstellen van een levenstestament. Het onderwerp is al lastig genoeg dus is het soms handig om beide tegelijk voor te bereiden voor de notaris.

Periodieke check

Gelijk aan onze regelmatige herzieningen van het hypotheek- of verzekeringspakket nemen wij ook dit advies periodiek onder de loep. We kijken dan of het testament nog past bij je actuele situatie.

Gesprek met erfrecht en testamentadviseur

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om je te helpen bij al je erfrecht- en testament gerelateerde vragen en zorgen. Samen zorgen we ervoor dat je nalatenschap wordt beschermd en je ook daarover onbezorgd kunt zijn.

FFP Gecertificeerd financieel planners
Bertina van 't Hazeveld

Bertina van ‘t Hazeveld FFP EHP
Erkend Financieel en Hypothecair Planner