Hypotheken voor een woning kopen zonder koopstress!
8
page-template-default,page,page-id-8,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Hypotheken

Hypotheken

Woning kopen zonder koopstress

De woning van je dromen lijkt binnen je mogelijkheden te passen. In een korte tijd moet je veel beslissingen nemen om de koop te kunnen sluiten. De stress kan dan toe slaan want je beslist immers over relatief hoge bedragen voor een langere termijn.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bekijk de animatie (90 sec) om te zien hoe Baar Advies, als onafhankelijk adviseur, op basis van je wensen en mogelijkheden, verschillende keuzes kan aanbieden.

Hypotheek advies

Wanneer je ons van de juiste informatie voorziet, zullen wij er alles aan doen om de koopstress bij u weg te nemen. Op basis van de verstrekte informatie doen wij je enkele voorstellen die het beste bij je passen. Dit is voor ons mogelijk omdat wij als onafhankelijk adviseur vrij kunnen bewegen bij het zoeken naar de beste oplossing.

Hoe je je het beste op een hypotheekgesprek kunt voorbereiden lees je hier.

Al een hypotheek op het oog?

Overlijdensrisicoverzekering een hypotheek

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een geldbedrag uitkeert indien een op de verzekering genoemde persoon voor een bepaalde datum komt te overlijden. Deze verzekeringen worden bijvoorbeeld vaak afgesloten samen met een hypotheek. Doel daarvan is te zorgen dat indien een van de kostwinners door ziekte of ongeval onverwacht komt te overlijden, het gezin toch de hypotheekschuld kan aflossen en daarmee in de woning kan blijven wonen.

 

Ga naar: Overlijdensrisicoverzekering

Eerst een oriënterend gesprek?

Wij nodigen je graag uit in ons pand aan de Brinklaan 123 in Bussum voor een oriënterend gesprek. Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Bovendien is het ook op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag mogelijk om ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur een afspraak in te plannen. Wanneer je klikt op afspraak maken kun je aangeven wanneer het je schikt.

Oriënterend gesprek via video?

Een videogesprek over een nieuwe hypotheek of het aanpassen van je bestaande hypotheek kan ook via Baar Advies. Gewoon vanuit je eigen huis, ook ’s avonds! En net als een hypotheekgesprek op kantoor, is een oriëntatiegesprek gratis en vrijblijvend. Wanneer je klikt op ‘hypotheek videogesprek’ kun je aangeven wanneer het je het beste schikt.

Handige hypotheekchecklist

Of je nu bij ons of elders advies gaat inwinnen, je zal in ieder geval zelf je ‘huiswerk’ moeten doen. Dit betekent dat je informatie en documenten zult moeten verzamelen voor het adviesgesprek. Download hiervoor onze handige hypotheekchecklist of onze Stap voor stap uitleg over een hypotheek (aanvraag)’.

Hypotheekchecklist

Ja, stuur mij de hypotheekchecklist

Hypotheekaanbieders

Er zijn veel verschillende soorten aanbieders op de hypotheken markt. Om je kwaliteit te kunnen bieden, werken wij alleen maar met gerenommeerde en betrouwbare partijen.