Geld lenen? Laat je goed adviseren! - Baar Advies
74
page-template-default,page,page-id-74,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Geld lenen

Geld lenen

Verstandig lenen

Geld lenen doet bijna iedere Nederlander wel een keer in zijn leven. Of het nu gaat om een hypotheek, of een vorm van lening bij de bank. Een lening is een veel gebruikte manier om te voorzien in een tijdelijk geld tekort. Maar geld lenen doet u niet zomaar. Het is belangrijk, dat u goed nadenkt, over welke lening het beste bij u past. Er zijn verschillende leningen mogelijk.

Vormen

De verschillende leningen zijn in te delen in een paar categorieën. We noemen hier de belangrijkste:

Voor specifieke informatie over een van bovenstaand genoemde kredieten, verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina!

Hoeveel geld mag ik lenen?

De meest gestelde vraag is: hoeveel geld mag ik lenen? Wat u mag lenen is voor iedere vorm van lening verschillend. Toch ligt het te lenen bedrag in de regel tussen de € 2.500,- en de € 75.000,- afhankelijk van het onderpand, inkomen en hoogte van het benodigde bedrag.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Draai het eens om en stel uzelf de vraag: hoeveel geld kan ik lenen? De insteek van deze vraag is heel anders! Geld lenen is soms verleidelijk. Leen echter alleen een geldbedrag dat ook financieel verantwoord is. Nog steeds lenen mensen te veel, waardoor in de problemen komen en dat wil natuurlijk niemand. Verantwoord lenen is een kunst, wij kunnen u daarbij helpen!

Wij helpen u met verstandig lenen

Wanneer een lening  voor u een goede financiële oplossing is, dan is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren, zodat u de juiste lening op een verstandige manier afsluit. Daarvoor is wel kennis nodig over de grote hoeveelheid aanbieders en de mogelijkheden, die worden aangeboden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het afsluiten van een lening waarvan u later geen spijt zult krijgen.