Tarieven dienstverlening - Baar Advies
99
page-template-default,page,page-id-99,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tarieven dienstverlening

Tarieven Dienstverlening

Voor onze dienstverlening brengen wij een vergoeding in rekening. Dit kan zowel een directe als een indirecte vergoeding zijn. Hieronder leggen we uit wat dit betekent.

Directe vergoeding

Een directe vergoeding kan op twee manieren aan u worden doorberekend, namelijk met een éénmalige adviesnota of door middel van een abonnement. In sommige gevallen worden beide systemen naast elkaar gebruikt, zoals bijvoorbeeld bij een advies voor een hypotheek of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Uiteraard maken wij voorafgaand aan onze dienstverlening duidelijke afspraken met u over de door u te betalen vergoeding.

Indirecte vergoeding

Bij een indirecte vergoeding ontvangt u van ons geen nota maar betaalt u alleen premie aan de maatschappij voor het product dat u bij hen afsluit. Wij ontvangen vervolgens van de betreffende maatschappij een vergoeding voor het werk dat we doen. Ook hierover maken we vooraf duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Dienstenwijzer

Wilt u meer weten over onze vergoedingen? Kijk dan in onze Dienstenwijzer of de bij het product behorende Dienstverleningsdocument. Maar natuurlijk kunnen wij u ook in een eerste gesprek uitleggen wat de verschillende vergoedingen voor u betekenen. Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.