Mediation voor als je goed uit elkaar wilt gaan | Baar Advies
18169
page-template-default,page,page-id-18169,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Mediation

Mediation

Conflicten zijn overal. Maar, het is altijd bij een ander, toch? Maar wat (nou) als je zelf tegen een conflict aan loopt en jullie er samen niet uit komen?  Denk maar eens aan de volgende situaties:

  • Uit elkaar gaan
  • De behoefte aan Relatie Mediation
  • Een conflict over de erfenis
  • Een conflict met je werkgever
  • Een conflict met een leverancier of klant

Mediation, wat is dat eigenlijk?

Mediation is een manier om, zonder rechter, samen tot een oplossing te komen voor jullie conflict. Onder begeleiding van een professionele gespreksleider, gaan jullie met elkaar in gesprek om zo samen tot een oplossing te komen.

Dit gebeurt in een veilige omgeving waarbij alle deelnemers afspreken, dat alles wat besproken wordt, onder de geheimhouding valt.

Wat doet een mediator?

Als samen in gesprek gaan niet werkt, dan komt dat vaak omdat er veel emoties in de weg zitten. Als je er samen niet uit kunt komen, dan is het verstandig een mediator in te schakelen. Een mediator is een professionele gespreksleider. Hij/zij zorgt ervoor dat beide partijen hun verhaal doen en dat het duidelijk wordt wat de belangen zijn.

Een mediator is een professionele bemiddelaar die jullie communicatie en onderhandelingen begeleidt. Een mediator kiest geen kant (zoals een advocaat) en neemt ook geen standpunt in (zoals een rechter). Een mediator vraagt door en vat samen. Net zolang totdat er een door partijen samengedragen oplossing ontstaat. Want met een advocaat voor de rechter staan, is wel het laatste wat jullie willen.

Mediation inzetten

Meer weten wat een mediator voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak. De kosten van het 1e gesprek komen voor rekening van ons.

Mediation bij relatieproblemen of scheiding

Onze mediator is gespecialiseerd in 2 soorten mediation:

  1. Het begeleiden van stellen die relatieproblemen hebben en niet zeker weten of ze uit elkaar moeten gaan.
  2. Het begeleiden van stellen die gekozen hebben om uit elkaar te gaan en begeleiding zoeken van een ervaren scheidingsmediator.

Direct afspreken?

Willen jullie gelijk een afspraak maken, dat kan ook. Laten we dan een vrijblijvende afspraak inplannen. De kosten van het 1e gesprek komen voor rekening van ons.

Vragen?

Indien je vragen heeft met betrekking tot mediation bel ons gerust op 035 – 577 96 61. Je vraag wordt met uiterste discretie behandeld.