Baar Advies op Fancy Fair van de Olijfboom - Baar Advies
23186
post-template-default,single,single-post,postid-23186,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Baar Advies op Fancy Fair van de Olijfboom

Fancy Fair

Baar Advies op Fancy Fair van de Olijfboom

Baar Advies op Fancy Fair van de Olijfboom

Op donderdag 14 maart is Baar Advies aanwezig op de Fancy Fair van basisschool de Olijfboom. Samen met NH1816 mogen wij een bijdrage leveren aan de jaarlijkse fancy fair. Dat vinden wij zo leuk dat wij op die dag enkele exemplaren van het bordspel “Levensweg” verloten. Het bovenstaande formulier is hiervoor bedoeld. Let op: alleen inzendingen van ouders van Olijfboom leerlingen loten mee voor dit leuke spel.

Levensweg is vergelijkbaar met Financiele Planning

Wie kent het spel niet? Het nodigt je uit om een speelse rit door het leven te maken waarbij alle grote levensgebeurtenissen voorbijkomen: je gaat studeren, gaat trouwen, koopt een huis, krijgt kinderen, maakt carrière en krijgt ook te maken met hobbels in de weg door tegenslagen. Op al die momenten moet je beslissingen nemen die financiele consequenties hebben. Net als in het echte leven, alleen is het dan geen spelletje maar gaat het echt om de knikkers!

Het juiste adres voor onbezorgd wonen en werken

Levensweg kun je keer op keer spelen maar het leven biedt die luxe niet. Vaak moet je zelfs onder tijdsdruk (denk aan een hypotheek) keuzes maken met financiële consequenties voor de lange termijn. Op die momenten wil Baar Advies er voor je zijn omdat wij er dagelijks mee bezig zijn en de situatie daarbij beter kunnen overzien. Daarnaast verstaan wij ook nog eens de kunst om moeilijke dingen eenvoudig uit te leggen zodat wij je de zorg echt uit handen nemen.

Jouw levensweg een keer bespreken?

Als je wint gaan we je sowieso ontmoeten bij de prijsuitreiking.  Mocht je echter de behoefte hebben om evengoed je eigen ‘Levensweg’ een keer met een van onze financiele experts willen bekijken dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Bel mij of één van mijn collega’s voor een afspraak. We helpen je graag!

Charissa Wernert

Andere vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien je vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande of over andere onderwerpen die vragen om een financieel advies..

Charissa Wernert
Assurantie Adviseur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.