Autofinanciering - Baar Advies
82
page-template-default,page,page-id-82,page-child,parent-pageid-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Autofinanciering

Autofinanciering

Je wilt een auto kopen en bent op zoek naar een goedkope lening? Dan biedt een autofinanciering – ook wel autolening genoemd – uitkomst. Autofinancieringen zijn vormen van een doorlopend krediet alleen dan anders verpakt!

Hoe werkt het?

Je sluit een autofinanciering af voor de gehele koopsom of een deel van de koopsom indien je over eigen geld beschikt. Deze autolening betaal je vervolgens in termijnen af. Het grote voordeel is dat het geleende bedrag direct beschikbaar is, terwijl je achteraf terugbetaald en wel over de auto kan beschikken.

Voordelen autolening

Er zijn een paar voordelen te noemen voor deze vorm van geld lenen, namelijk:

  • Het geleende bedrag is direct opneembaar
  • Vaste lasten gedurende de looptijd.
  • Rentetarief ligt in lijn met de rente van een doorlopend krediet.
  • Lage rente vanwege stevige concurrentie

Hoogte lening

Er worden wel voorwaarden gesteld aan het te lenen bedrag. Op de vraag: hoeveel kan ik lenen? Is het antwoord: dit is afhankelijk van het inkomen en de prijs van de auto! Het is daarom makkelijker om het andersom te benaderen en de vraag te stellen: wat kan ik per maand betalen. Zoek vervolgens een auto uit in de prijscategorie die voor u bereikbaar is! Onze adviseur kan dit samen met u doornemen en een vrijblijvend advies uit brengen.

Autofinanciering afsluiten

Op het gebied van autofinancieringen werken wij samen met o.a. onderstaande aanbieders. Interesse in een autofinanciering? Plan online een afspraak in, wij helpen je graag!

Heeft u vragen?

Bel mij of éen van mijn collega’s gerust op 035 – 577 9661 indien u vragen heeft over het lenen van geld.

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur