Persoonlijke Lening - Baar Advies
76
page-template-default,page,page-id-76,page-child,parent-pageid-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Persoonlijke Lening

Persoonlijke Lening

U staat op het punt een auto, keuken of caravan te kopen, maar zoekt nog een lening? Dan is de persoonlijke lening een optie. Bij deze vorm van lenen weet u precies het te lenen bedrag, de maandelijkse lasten en wanneer u klaar bent met aflossen. Een persoonlijke lening is dus een voorfinanciering met een overzichtelijk manier van terugbetalen, zodat u direct kan genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe auto of keuken zonder vooraf veel te sparen.

Hoe werkt het?

Zoals gezegd is de persoonlijke lening een makkelijke manier om geld te lenen. De uitgave ligt vast en het te lenen bedrag zodoende ook. Indien overeenstemming is bereikt over de looptijd en de rente ontvangt u het bedrag op uw rekening. Dankzij de zware concurrentie is het een manier om relatief goedkoop geld te lenen.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen indien u kiest voor deze lening, namelijk:

  • Vorm van voor financiering
  • Vaste bedragen (vaak maandelijks) voor terugbetaling
  • Vaak lage rente dankzij zware concurrentie
  • Vaste looptijd

Let op: deze vorm van lenen is duurder dan een hypotheek en tussentijds aflossen is in de regel niet (boetevrij) mogelijk.

Overlijdensrisicodekking

Vaak geeft de financier een overlijdensrisicodekking af. Dit houdt in dat – indien iemand komt te overlijden voordat de lening is afgelost – de restant schuld wordt kwijtgescholden.

Persoonlijke lening afsluiten

Op het gebied van persoonlijke leningen werken wij samen met o.a. onderstaande aanbieders. Interesse in een persoonlijke lening? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen?

Bel mij of éen van mijn collega’s gerust op 035 – 577 9661 indien u vragen heeft over het lenen van geld.

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur