WOZ krediet - Baar Advies
80
page-template-default,page,page-id-80,page-child,parent-pageid-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

WOZ krediet

WOZ krediet

Geld nodig en een goede overwaarde op uw huis? Dan is een WOZ krediet een optie. Met WOZ kredieten kan u de overwaarde van uw woning snel en gemakkelijk verzilveren! Met deze kredietvorm kunt u doorlopend geld lenen door gebruik te maken van de waardestijging van uw woning.

Hoe werkt het?

WOZ kredieten zijn doorlopend kredieten op basis van een hypotheekverklaring. Ondanks dat veel mensen het verwarren met een 2e hypotheek, is deze manier van geld lenen een vorm van doorlopend krediet! Zo is de rente laag, helemaal als u het geleende bedrag aanwendt voor het verbeteren van de woning. Dan is de rente zelfs fiscaal aftrekbaar.

Voordelen WOZ krediet

WOZ kredieten is een financieringsvormen die meerdere voordelen heeft, namelijk:

  • Overwaarde op huis verzilveren
  • Gunstige rente tarieven
  • Flexibele opname mogelijk
  • Rente fiscaal aftrekbaar, mits het geld gebruikt is voor verbeteringen aan de woning

Kanttekening

Let op: bij een teruglopende huizenmarkt daalt ook de overwaarde, dit kan tot problemen leiden met WOZ kredieten!

Hoeveel kan ik lenen?

Het te lenen bedrag varieert in de regel tussen de 10.000 euro tot een maximaal bedrag van 75.000 euro. Een BKR toetsing hoort in de regel bij deze vorm van geld lenen. Het huis dient als onderpand van een WOZ krediet.

WOZ krediet afsluiten?

Op het gebied van WOZ kredieten werken wij samen met o.a. onderstaande aanbieders. Interesse in een WOZ krediet? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen?

Bel mij of éen van mijn collega’s gerust op 035 – 577 9661 indien u vragen heeft over het lenen van geld.

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur