Maximale hypotheek. Wat is mijn maximale hypotheek?
30
page-template-default,page,page-id-30,page-child,parent-pageid-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Maximale hypotheek

Maximale hypotheek

Baar Advies biedt u de mogelijkheid om erachter te komen wat uw maximale hypotheek is. Wij kiezen er echter voor om dit niet via een ‘tool’ te doen omdat dit niet de maatwerk uitkomst weergeeft wat wij graag willen tonen. Elke situatie is dusdanig specifiek dat wij er voor kiezen om geen ‘statische’ online berekening te geven.

Door deze maximale hypotheek berekening weet u meteen of u uw droomhuis kunt aanschaffen en hoeveel u na de aankoop nog kunt besteden aan het eventueel inrichten en opknappen van de woning.

Bij het berekenen van een maximale hypotheek moeten wij rekening houden met de normen van geldverstrekkers. Geldverstrekkers hanteren namelijk eigen normen om de maximale hypotheek te berekenen. Vaak komen ze tot een hogere maximale hypotheek dan de maximale hypotheek volgens bijvoorbeeld de NHG normen. Ook hebben onder andere bestaande financieringen, DUO leningen, alimentatie, restant looptijd hypotheek en hypotheekvorm invloed op de maximale hypotheek.

Bij het berekenen van de maximale hypotheek kijken geldverstrekkers voornamelijk naar hun eigen risico: hoe groot is de kans dat de hypotheek niet meer terugbetaald kan worden? Bedenk bij bovenstaande maximale hypotheek berekening dan ook altijd of u zich deze hypotheeklasten kunt veroorloven.

Al met al dus genoeg redenen om gewoon een vrijblijvend een adviesgesprek met ons in te plannen waarin we een duidelijk en overzichtelijke berekening voor u maken.

Heeft u vragen?

Laat een van onze experts u helpen bij uw hypotheek.