Aansprakelijkheidsverzekering Baar advies - Baar Advies
54
page-template-default,page,page-id-54,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Aansprakelijkheidsverzekering Baar advies

Aansprakelijkheidsverzekering

Onbedoeld schade aanrichten aan iemand anders eigendom(men) -met andere woorden- materiele schade verzekerd u met een aansprakelijkheidsverzekering. Ook lichamelijke schade kan onder de aansprakelijkheidsverzekering vallen.
Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van onbedoelde aangerichte schade. Zelfs schade aangericht door uw huisdier of kind valt onder aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is vaak onderdeel van de woonverzekering.

Voor iedereen

WA verzekeringen zijn aansprakelijkheidsverzekeringen. De WA verzekering voor motorrijtuigen is verplicht.

De aansprakelijkheidsverzekering particulieren is een verzekering die iedere Nederlander zou moeten hebben, maar is niet verplicht. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben. En dat risico is snel, goedkoop en goed af te dekken met de aansprakelijkheidsverzekering.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen voor het hebben van deze verzekering. Ten eerste biedt een aansprakelijkheidsverzekering wereldwijde dekking. Ten tweede is er vaak hoge korting, wanneer je de verzekering in combinatie met een andere woon- of autoverzekering afsluit. Ten derde bent u altijd verzekerd tegen onvoorziene- en onbedoelde omstandigheden.

Combinatie pakketten

Deze verzekering is apart af te sluiten, maar kan zeker in combinatie met andere verzekeringen zoals de autoverzekering en de woonverzekering tot goede kortingen leiden. Maak eens een afspraak bij ons op kantoor dan kijkt de verzekeringsadviseur samen met u naar de mogelijkheden en voordelen.