Rechtsbijstandverzekering advies bij Baar advies
46
page-template-default,page,page-id-46,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekeringen zijn in deze steeds harder wordende maatschappij geen overbodige luxe. Een dispuut met de werkgever, een meningsverschil over aangekochte producten of bij een ongeval kan al snel escaleren tot een vervelende situatie waarbij juridische hulp nodig is. Voor deze situaties is er de rechtsbijstandverzekering.

Werkgebieden

De meeste rechtsbijstandverzekeringen bedienen drie gebieden, namelijk:

  • Consument & wonen
  • Verkeer
  • Inkomen

Voordelen rechtsbijstandverzekering

De voordelen van het hebben van een rechtsbijstandverzekeringen zijn:

  • Bescherming van belangen en rechten
  • Betaalbare juridische hulp binnen handbereik
  • Altijd toegang tot het advies van deskundigen

Wachttijd

Let op: de meeste verzekeraars hanteren een wachttijd van drie maanden na het afsluiten van een verzekering. Waarom? Omdat de meeste mensen nadenken over rechtsbijstandverzekeringen zodra zij een juridische zaak zien aankomen. Verzekeraars willen hun risico indekken, vandaar! Sommige maatschappijen hanteren geen of een kortere wachttijd. Vraag onze verzekeringsadviseur om advies.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen werken wij als onafhankelijk adviseur samen met verschillende aanbieders. Interesse in een rechtsbijstandverzekering? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek dan bekijken wij samen met je de mogelijkheden.