Reisverzekering eenvoudig afsluiten? - Baar Advies
56
page-template-default,page,page-id-56,page-parent,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Reisverzekering

Reisverzekering

Menig Nederlander gaat één of meerdere keren per jaar op vakantie. We houden van reizen en trekken, want reizen is leuk en uitdagend. Zolang alles goed gaat. Want gaat er onderweg iets mis, zoals koffers die verdwijnen, camera’s die gestolen worden of vervelende ongelukken en ziekenhuis bezoeken, dan wordt de reis in één klap vervelend én kostbaar. Voor deze gevallen is er de reisverzekering.

Verzekeringsvormen

De reisverzekeringen zijn er in twee variaties:

  • Doorlopende reisverzekeringen
  • Kortlopende reisverzekeringen

De namen van de beide verzekeringen spreken voor zich. Voor diegene die geregeld een reis boeken en/of een weekendje weggaan is er de doorlopende reisverzekeringen. Voor diegene die van korte vakanties genieten of maar weinig op vakantie gaan is er de kortlopende reisverzekeringen.

Extra opties

Tegenwoordig bieden de meeste verzekeraars verschillende mogelijkheden over hoe compleet u uw reis wilt verzekeren. Daarnaast zijn er allerlei extra dekkingen te regelen zoals een wintersportdekking, werelddekking of extra geneeskundige kosten. Vraag onze verzekeringsadviseur naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Extra korting

Het kan voordelig zijn de reisverzekering te koppelen aan een annuleringsverzekering voor extra korting op de totale premie. Er is ook een doorlopende annuleringsverzekering die past bij de doorlopende reisverzekering. Check uw voordeel indien deze samen als een pakket worden afgesloten.

Reisverzekering afsluiten

Op het gebied van reisverzekeringen werken wij samen met diverse aanbieders. Interesse in een reisverzekering? Vraag vrijblijvend een reisverzekering aan. Wij helpen u graag!

 

Wij kunnen het elkaar makkelijk maken…

Klik op de button en vul het formulier in en wij  nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om de verzekering verder in orde te maken.