Relatie mediation, wat brengt het? | Baar Advies
19439
post-template-default,single,single-post,postid-19439,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Relatie mediation, wat brengt het?

Relatie mediation

Relatie mediation, wat brengt het?

Als een relatie niet lekker loopt, neemt de twijfel toe of je samen door kan gaan. Wat kan relatie mediation jullie dan brengen?

Doorbreekt ongemak in een periode van twijfel

Snel in gesprek zijn over waar de pijnplekken zitten. Want ervaring leert, dat het gevoel van onbegrip, niet gehoord en gezien worden door je partner, de grootste ongemakken zijn in deze periode van twijfel. En dat kan je snel doorbreken met relatie mediation.

Let wel, het is geen relatietherapie

‘Relatietherapie, dat is het gewoon niet. Al dat gegraaf in het verleden en daar steeds op terug komen. Open deuren, want eigenlijk weten wij best dat we meer moeten doen samen. Dat wij anders op elkaar moeten reageren. Het duurt echter gewoonweg te lang voordat wij echt met elkaar in gesprek zijn en wij hier onvoldoende resultaat mee’. Dit zijn bezwaren, die stellen hebben wanneer zij na relatietherapie bij onze mediator Inge Verschuur aan tafel komen. Toch vinden de meesten dat uit elkaar gaan niet de enige optie kan zijn. Maar zo door gaan, kan ook niet. Kies dan voor relatie mediation.

Een gespreksleider helpt enorm

Inge begeleidt stellen tijdens gesprekken juist in hun interactie en communicatie. Ook kijkt zij naar wat er speelt, welke belangen er zijn,. Welke patronen hebben de ontwikkeld en welke behoeftes zitten er achter een ruzie. Pas als dit duidelijk en helder is, kunnen stellen weer naar de toekomst kijken en rationele keuzes maken. Als zij weer echt contact hebben, kunnen zij pas bepalen of ze een toekomst hebben, samen of apart.

Het inzicht om weer in contact te komen

Kortom, Inge brengt stellen weer met elkaar in gesprek, geeft ze inzicht, door middel van begeleiding. Inzicht in elkaars behoeftes, patronen en hoe er weer echt contact kan zijn.

Inge Verschuur

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande.

 

Inge Verschuur
Register Mediator

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.