Wie betaalt uw uitvaart? - Baar Advies
19450
post-template-default,single,single-post,postid-19450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Wie betaalt uw uitvaart?

Wie betaalt uw uitvaart

Wie betaalt uw uitvaart?

Uitvaartverzekeraar Yarden in zwaar weer

Om heel eerlijk te zijn dachten wij eerst aan een 1 april grap toen wij de berichtgeving lazen over uitvaartverzekeraar Yarden. Dit bedrijf zit in financieel zwaar weer door problemen die veroorzaakt worden door verouderde polissen die Yarden veel geld kosten.  In de berichtgeving wordt de vraag gesteld of er straks nog wel uitgekeerd gaat worden.

Naturapolissen

Het betreft zogenaamde naturapolissen waarbij Yarden alle kosten van de uitvaart op zich neemt. Dit in tegenstelling reguliere uitvaart verzekeringen die een vast bedrag uitkeren.

Wat kost een begrafenis eigenlijk?

Direct rijst de vraag natuurlijk wat een begrafenis of crematie eigenlijk kost. Dit verschilt nogal per gemeente. De NOS publiceerde daar een mooi artikel over. Alleen al de keuze tussen een crematie of een begrafenis scheelt aanzienlijk. Uiteraard zijn dit lang nog niet alle kosten want meestal wordt na de ceremonie nog een locatie bezocht om het leven van de overledene te vieren.

Kijk nog eens goed naar uw polis

U weet uiteraard zelf het beste hoe u de laatste gang zou willen maken en heeft wel een idee van de kosten. De meeste polissen zijn vaak al jaren geleden afgesloten met het beeld van toen. Het is daarom verstandig om nog eens goed naar uw polis te kijken. Wij kunnen u hierbij natuurlijk terzijde staan. Neemt u gerust contact op indien u vragen heeft over uw huidige polis of indien deze aanpassing behoeft.

Patrick Brands

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande.

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.