Tussenjaar in het buitenland? Verzeker je goed! - Baar Advies
19481
post-template-default,single,single-post,postid-19481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tussenjaar in het buitenland?

Tussenjaar

Tussenjaar in het buitenland?

Of je nu gaat reizen, studeren of werken zorg voor een goede reisverzekering

De komende  maanden zijn er weer eindexamens. Dat is heel spannend maar evenzo spannend is de periode die daarna aanbreekt. Steeds meer jongeren ‘nemen’ een tussenjaar na de middelbare school om iets van de wereld te zien voordat ze aan de hoofdstudie beginnen.

Diverse redenen, diverse bestemmingen

De redenen voor het tussenjaar zijn even divers als de bestemmingen. De één gaat werken op een verre bestemming, de andere gaat studeren en weer een ander gaat gewoon op reis. Wat de plannen ook zijn, zonder reisverzekering kunnen de kosten hoog oplopen als er wat op reis gebeurt.

Verschillende verzekeringen mogelijk

De ervaring leert dat de plannen tijdens zo’n tussenjaar soms nogal spontaan kunnen veranderen. Het is daarom goed om te informeren naar welke verzekering het beste past bij de gemaakte plannen. In feite zijn er drie verzekeringsvormen, er kan gekozen worden uit:

  • een kortlopende reisverzekering
  • een langlopende reisverzekering
  • of een doorlopende reisverzekering

Jongerenkorting

Er zijn verzekeraars die met lang(er) lopende verzekeringen inspelen op het reizen in een tussen jaar. Bekijk hier bijvoorbeeld de leuke animatie van Globetrotterverzekeringen. Zij hebben een speciale verzekering waarbij jongeren tot 27 jaar 10% korting op de premie krijgen.

Langer weg? Laat u dan goed adviseren

Verzeker u van de beste dekking tegen een lage premie door u te laten adviseren. Wanneer de plannen bekend zijn bel ons dan gerust voor een afspraak. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Patrick Brands

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande.

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.