Kat in de zak? Doe altijd een bouwkundige keuring!
19270
post-template-default,single,single-post,postid-19270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Kat in de zak of niet ?

Kat in de zak

Kat in de zak of niet ?

Zorg dat u het zeker weet voordat u tot koop overgaat

Als u een huis gaat bezichtigen, kunt u natuurlijk op zoek gaan naar een handige vriend of kennis die verstand heeft van klussen en/of verbouwen. Maar heeft hij echt voldoende verstand van zaken om de bouwkundige staat van het huis te beoordelen waar u uw oog op heeft laten vallen?

Wat er goed uitziet hoeft nog niet aan de norm te voldoen

Regelmatig is het eigen werk van “enthousiaste” klussers, vooral de elektra wordt vaak “zelf” aangelegd. Veel klussers vergeten dat elektrotechniek een vak is. En u wil er niet pas achter komen dat de elektra onveilig is aangelegd als u er al woont. Het vóór de koop ontdekken van gebreken en deze kunnen herstellen voor de verhuizing, is de beste beslissing.

Ook gebreken bij relatief nieuwe huizen

Het is ook een misvatting om te denken dat bouwkundige gebreken alleen bij oude huizen voorkomen. Ook in huizen die 5 tot 10 jaar oud zijn, kunnen mankementen aanwezig zijn. Denk aan kitwerk dat zijn beste tijd gehad heeft of tegelwerk dat loszit. U kijkt er snel overheen, maar dit soort onderhoud is absoluut noodzakelijk.

Bouwkundige keuring brengt zekerheid

Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring).

Wij werken hiervoor samen met Homekeur, zij zijn dé specialist voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur. Zie voorbeeldrapport.

Kosten bouwkundige keuring

De kosten voor een bouwkundige keuring uitgevoerd door Homekeur zijn afhankelijk van de grootte van uw nieuwe woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur al voor €369,00 inclusief btw een uitgebreide bouwkundige keuring uit.

Via deze link kunt u direct een bouwkundige keuring aanvragen.

 

Patrick Brands

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande.

 

Patrick Brands
Financieel Adviseur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.