Onbezorgd met camper of caravan op pad? Doe de gratis check!
20626
post-template-default,single,single-post,postid-20626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Onbezorgd met camper of caravan op pad?

Onbezorgd met camper of caravan

Onbezorgd met camper of caravan op pad?

Onbezorgd met camper of caravan op pad?

Misschien bent u met uw camper er met dit extreem mooie voorjaar al op uit geweest, maar zo niet, dan is het nu de tijd om hem nog even helemaal klaar te maken voor de zomer.

Is uw caravan of camper zomerklaar?

Daar komt ieder jaar weer heel wat bij kijken. Het controleren op lekkages, de vloeistofniveaus, het koelsysteem, de verlichting, de werking van het dashboard, de kwaliteit van de banden, v-snaren, brandstofleidingen en accu’s. Uw eerste vakantiedagen zouden er maar zo aan op kunnen gaan.

Kosteloze controle door professionals

De verzekeraar a.s.r. biedt u in samenwerking met OMNIA de mogelijkheid om geheel kosteloos uw camper of caravan te laten controleren. Dit kan bij één van de 31 Omnia-vestigingen verspreid over Nederland. Wanneer u de gratis check aanvraagt op de website van Omnia dan ontvangt u een bevestiging dat u recht heeft op een kosteloze veiligheidscheck. U kunt dan vervolgens een afspraak maken bij een vestiging naar keuze.

In 20 minuten gekeurd

De keuring zelf neemt in totaal 20 minuten in beslag en u krijgt niet alleen een afgevinkte checklist maar ook vrijblijvend advies wat er eventueel moet gebeuren. Er wordt gekeken naar alle kritische punten zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt gaan genieten.

Over a.s.r. en OMNIA

a.s.r. heeft afspraken met Omnia voor een snelle en deskundige schadeafhandeling. Hierdoor kunnen zij bij schade betere service bieden aan klanten met een caravan- of camperverzekering. Door camper- en caravaneigenaren vooraf bij Omnia langs te sturen is de kans kleiner dat er zich calamiteiten voordoen met de navenante kosten voor de verzekeraar. Deze werkwijze draagt bij aan een duurzame en preventieve manier van schadeherstel waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Check ook al uw reis gerelateerde verzekeringen

Wanneer u helemaal onbezorgd op reis wilt maak dan bij ons een afspraak voor een ‘korte’ keuring van uw huidige camper-, caravan- en/of reisverzekering. Zeker in met zoveel onzekerheden ten aanzien van reizen i.v.m. de coronacrisis geen overbodige luxe. ‘Better safe than sorry!

Niet alleen voor polishouders bij a.s.r.

Het sympathieke van deze a.s.r. actie is dat u niet per se via hen verzekerd hoeft te zijn om van dit aanbod gebruik te kunnen maken. Zij en wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Via deze link kunt u direct een gratis keuring aanvragen.

Roland Baar

Nog meer vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien u vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande.

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.