Uitvaartkosten? Heb je daar al eens over nagedacht?
20994
post-template-default,single,single-post,postid-20994,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Uitvaartkosten? Heb je daar al eens over nagedacht?

Uitvaartkosten

Uitvaartkosten? Heb je daar al eens over nagedacht?

Uitvaartkosten zijn zeer afhankelijk van je wensen

Het is natuurlijk bij leven en welzijn niet iets waar veel mensen overdenken: uitvaartkosten. Toch is het zinvol dit wel een keer te doen. Van Monuta ontvingen wij twee leuke videos over dit onderwerp. De ene schets de situatie vanuit de kosten de andere vanuit je persoonlijke wensen:

           

Denk op tijd na over je uitvaartkosten

Hoe je het ook bekijkt is het verstandig om er toch een keer over na te denken en je te laten adviseren. Het geeft je namelijk de rust dat als het zover is, je nabestaanden hier niet belast worden en de uitvaartkosten binnen gestelde termijnen kunnen afrekenen. Zonder dat er ander geld vrijgemaakt moet worden.

Wat kost een begrafenis eigenlijk?

Direct rijst de vraag natuurlijk wat een begrafenis of crematie eigenlijk kost. Dit verschilt nogal per gemeente. De NOS publiceerde daar een mooi artikel over. Alleen al de keuze tussen een crematie of een begrafenis scheelt aanzienlijk. Uiteraard zijn dit lang nog niet alle kosten want meestal wordt na de ceremonie nog een locatie bezocht om het leven van de overledene te vieren.

Kijk nog eens goed naar je polis

Je weet uiteraard zelf het beste hoe je de laatste gang zou willen maken en je hebt naar de kosten gekeken via onze uitvaartkostenmeter. De meeste polissen zijn echter vaak al jaren geleden afgesloten met het beeld van toen. Het is daarom verstandig om nog eens goed naar je polis te kijken. Wij kunnen je hierbij natuurlijk terzijde staan. Neem gerust contact op indien je vragen hebt over jew huidige polis of indien deze aanpassing behoeft.

Patrick Brands

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien je vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande.

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.