Winnaar Fotowedstrijd FotoFestival Naarden 2021
21783
post-template-default,single,single-post,postid-21783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Winnaar Fotowedstrijd FotoFestival Naarden is bekend!

Winnaar Baar Advies Fotowedstrijd

Winnaar Fotowedstrijd FotoFestival Naarden is bekend!

Baar Advies Fotowedstrijd Fotofestival Naarden 2021

Als medesponsor van het FotoFestival Naarden schreven wij afgelopen zomer een fotowedstrijd uit. De opdracht hierbij was om een bij het thema passende foto te maken en in te sturen. De inzender werd ook gevraagd een motivatie te schrijven waarom de ingezonden foto zo goed past bij het thema van deze editie.

And the winner is…

De inzendingen zijn beoordeeld door de jury waarbij de stem van Gold Master Fotografe Marjolijn Lamme de doorslag gaf. Met haar hulp is de winnende foto gekozen. And the winner is…

Dirk F. de Smedt uit Loosdrecht

Winnende foto BaarAdvies Fotowedstrijd

Het thema: ‘The Art of Living, een zoektocht naar de kunst van het leven van artistieke, creatieve, eigenzinnige en alledaagse mensen’ kwam volgens de jury niet alleen terug in de prachtige foto maar ook de motivatie zo prachtig dat we hem hier graag vermelden:

Voor mij draait het in het leven om betekenisvolle relaties met mensen waarmee je lief en leed kan delen en je er bent wanneer iemand je nodig heeft.

Een blik, een aanraking, even iets voor iemand betekenen, een paar armen om je heen die zeggen dat alles goed komt… dat is voor mij de essentie van het leven.

Prijsuitreiking

Afgelopen vrijdag is de prijs uitgereikt in de fotostudio van Marjolijn Lamme. Naast eeuwige roem mag Dirk deelnemen aan een Masterclass Fotografie van Marjolijn Lamme. Dirk ontving de prijs uithanden van Patrick Brands namens Baar Advies en Marjolijn als hoofd van de jury (zie foto).

Wij danken alle deelnemers voor hun inzendingen, we hebben ervan genoten. Net als van het Foto Festival Naarden zelf. Wat was het mooie editie!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.