Let op: NH1816 heeft zijn app vernieuwd! | Baar Advies
21918
post-template-default,single,single-post,postid-21918,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Let op: NH1816 heeft zijn app vernieuwd!

Let op- NH1816 heeft zijn app vernieuwd

Let op: NH1816 heeft zijn app vernieuwd!

Voorkom ongemak en download de nieuwe app

Wellicht heeft dit bericht je al via andere kanalen bereikt maar NH1816 heeft een vernieuwde app uitgebracht. Je huidige inloggegevens zouden moeten werken. Het enige dat je op een rustig moment een keer moet doen is de oude app van je tablet of smartphone verwijderen en de nieuwe installeren. Je kunt de nieuwe app op de speciale app pagina van NH1816 downloaden. Op deze pagina staan ook alle veel gestelde vragen over het installeren en gebruik van de app.

Blijf onbezorgd

Je kunt beter dit in alle rust op de bank even doen want het is een stuk lastiger op het moment dat je de app wilt gebruiken om bijvoorbeeld een schade te melden. Mocht je tegen iets aan lopen bel ons dan gerust dan helpen wij je om dit in orde te maken.

Rick van Dijkhuizen

Meer vragen?

Neem dan gerust direct contact met mij of één van mijn collega’s
op 035-5779661.

Rick van Dijkhuizen
Adviseur Schade- en Inkomensverzekeringen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.