Vertrek van Roland Baar bij Baar Advies
22142
post-template-default,single,single-post,postid-22142,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vertrek bij Baar Advies

Vertrek bij Baar Advies

Vertrek bij Baar Advies

Vertrek bij Baar Advies

In de nieuwsbrief van maart jongstleden, heb ik aangekondigd dat ik per 1 juli aanstaande met vervroegd pensioen ga en tevens had ik daarin toegezegd hier medio juni verder nog inhoudelijk op terug te komen.

Laat ik beginnen te zeggen dat het een luxe is dat ik kan stoppen en dat het zeker geen gedwongen vertrek is. Deze vraag heb ik namelijk een paar keer gekregen, maar de contacten met Patrick als nieuwe eigenaar en ook met de andere collega`s zijn absoluut goed en ik heb het ook nog steeds ontzettend naar mijn zin. Zowel Connie mijn vrouw, als ik gaan overigens beide stoppen en we zijn in de gelukkige positie dat wij invulling kunnen gaan geven aan andere dingen die we leuk vinden. Zo houden wij ervan om mooie vakanties te vieren en meer van de wereld te gaan zien. Ook steden bekijken en het varen op onze boot is echt iets waar wij naar uitkijken.

Het neemt echter niet weg dat ik met gemengde gevoelens uitkijk naar het moment dat ik ga stoppen. In 2004 startte ik Baar (Financieel) Advies, met de visie dat ik graag mensen wilde helpen met onafhankelijk en creatieve adviezen en nog steeds is dat mijn grootste drijfveer. Mooie constructies bedenken en maken, waarbij ik mensen help en blij maak, is iets wat me na al die jaren nog steeds energie geeft. In deze bijna 18 jaar heb ik veel gezinnen (vaak meerdere malen) geholpen en heb ik met veel van deze klanten een echte vertrouwensband opgebouwd.

In de beginperiode lag de focus in het bedrijf volledig op hypotheken, maar vrij snel na de start is ook de Assurantie-afdeling opgestart om ook op dat vlak klanten te kunnen helpen en te adviseren. Om de cirkel helemaal rond te maken is daar een aantal jaar geleden onze Mediation afdeling aan toegevoegd zodat we ook als het wat minder gaat in een relatie, er voor onze klanten te kunnen zijn.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende collega`s zien gaan en komen en ik mag me gelukkig prijzen dat er een flink aantal collega`s hier al meer dan 15 jaar werken. Mijn inziens zeg dit toch iets over ons bedrijf en over de manier waarop we met elkaar werken en het vertrouwen wat wij in elkaar hebben en minstens zo belangrijk, het vertrouwen wat klanten in ons hebben.

Wat ik dan ook het meeste ga missen, zijn mijn collega`s en onze klanten. Het even vragen hoe het thuis is met kinderen, op het werk, met de hobby`s en of men nog steeds naar tevredenheid in de woning woont, maakt het werk voor mij extra leuk. Mogelijk ga ik in het nieuwe jaar nog wat werkzaamheden voor Baar Advies doen (het blijft toch kriebelen), maar los hiervan wil ik al onze klanten heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en de fijne contacten en gesprekken die ik met vele van jullie heb gehad.

Ik voel me echt een bevoorrecht mens en zal altijd met veel dankbaarheid en positiviteit terugkijken op deze mooie tijd. Het gaat jullie goed en wellicht tot ziens!

 

Roland Baar

 

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.