Red jij de WK finale voor alle televisiekijkers?
22280
post-template-default,single,single-post,postid-22280,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Red jij de WK finale?

Red jij de WK finale

Red jij de WK finale?

Denk je eens in: het is 18 december vier uur ’s middags. Je zit er helemaal klaar voor. Louis van Gaal heeft Nederland naar de finale van het WK voetbal in Qatar geloodst. Je zit in je brulshirt, bitterballen en een biertje bij de hand en de voorbeschouwing is bezig… en dan valt het signaal weg. Na een kwartier geeft de studio in Hilversum door dat een kameel de hoofdkabel naar de regiewagen naast het stadion heeft kapot gekauwd. Een typisch gevalletje ‘Even Apeldoorn bellen’?

Herhaalt de geschiedenis zich?

Het lijkt er wel op. Gelukkig heeft Apeldoorn al eerder met dit bijltje gehakt en toen ook om hulp gevraagd om dit op te lossen. Bekijk de video…

Redders in nood gezocht

De video is het startpunt van een fantastisch escape-roomspel dat jij kunt spelen in een mobiele escape-room die op maandagmiddag 19 september bij Baar Advies staat. Het wordt een ‘narrow escape’. De ruimte biedt twee teams van drie personen de mogelijk om het spel te spelen.

Waarom komt Nederland in de finale?

Vertel ons in één zin waarom Nederland in de WK finale staat. Uit alle inzendingen trekken we twee meest originele antwoorden. Deze twee winnaars mogen met hun teams het escape-roomspel komen spelen. Stuur jouw zin voor 31 augustus in via het onderstaande formulier en wie weet red jij dit keer de WK finale!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.