Baar Advies de onafhankelijke financiële adviseur stelt zich aan u voor.
23140
page-template-default,page,page-id-23140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Patrick Brands

Patrick Brands

Patrick Brands

Eigenaar Baar Advies, financieel adviseur

  • Hotel Management School Leeuwarden
  • In dienst bij Baar Advies vanaf 2009
  • Eigenaar van Baar Advies sinds 2019

Patrick Brands is niet zomaar een financieel adviseur; hij wordt door zijn klanten beschreven als sociaal, betrouwbaar, laagdrempelig en deskundig. Een aanzienlijke ervaring als financieel adviseur in combinatie met de genoemde eigenschappen zorgen ervoor dat hij persoonlijk uitstraalt waar Baar Advies voor staat: onbezorgdheid. Die extreme klantgerichtheid laat zich wellicht verklaren door zijn opleiding aan de Hotel Management School in Leeuwarden. In reviews van klanten valt vaak te lezen dat zijn aanpak als een ‘warme douche’ wordt ervaren.

Baar Advies

Vijf jaar na de oprichting van Baar Advies trad Patrick toe tot het team van Roland Baar en gaf al gauw blijk van zijn ambities met betrekking tot het ondernemerschap. Als onderdeel van het MT nam hij steeds meer taken op dit vlak voor zijn rekening. Dit leidde ertoe dat hij na een voortraject van een paar jaar in 2019 Baar Advies volledig overnam.

Het kantoor richt zich op het bieden van passend advies aan particuliere en zakelijke relaties, waarbij financiële consequenties helder worden gemaakt voor zowel de korte als de lange termijn. De achterliggende basisgedachte van Patrick en zijn team is steeds dat ze bij klanten de zorgen over hun financiën met betrekking tot wonen en werken kunnen wegnemen. Simpelweg omdat Baar Advies er dagelijks bevlogen mee bezig is en de klant er maar sporadisch over hoeft na te denken.

Continu opzoek naar verbetering

Doordat Baar Advies onafhankelijk van partijen adviseert is er met veel partijen continu contact. Patrick neemt zich in deze contacten geen blad voor de mond als het gaat om het verbeteren van de service aan de eindklanten. ‘Onbezorgd wonen en werken’ staat hierbij steeds centraal. En dit al bijna 20 jaar.

Een periode waarin BaarAdvies met deskundig advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en mediation een goede reputatie heeft opgebouwd. De klanttevredenheid blijkt uit de indrukwekkende score van 9,7 op advieskeuze.nl, wat resulteert in opname in de ‘Topselectie van Intermediairs’. Een dergelijke erkenning is voor Baar Advies en Patrick het beste visitekaartje dat ze zich kunnen wensen.

En als er dan nog tijd is…

Naast zijn werk is Patrick gepassioneerd duiker. Onderwater geniet hij van de serene rust en kan hij de ‘accu’ weer helemaal opladen.