Vrijblijvend pensioen advies - Baar Advies
72
page-template-default,page,page-id-72,page-child,parent-pageid-60,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vrijblijvend pensioen advies

Vrijblijvend pensioen advies

Wij beschikken over de benodigde vergunningen van erkende en gerenommeerde pensioen aanbieders. Wij mogen dan ook adviseren en bemiddelen in hun producten en diensten. Zoekt u – geheel vrijblijvend – advies over de verschillende mogelijkheden voor uw pensioen? Wij helpen u graag!

Pensioen

Vrijwel iedereen heeft wel een pensioen ergens lopen. Dit kan collectief – via het werk – geregeld zijn of wie weet heeft u wel een privé voorziening zoals een koopsompolis of lijfrente. Met deze voorzieningen heeft u straks – naast uw AOW – nog een aanvulling om iets ruimer van uw oude dag te kunnen genieten. Mocht het nu zo zijn dat u – tijdens uw werkende leven – een pensioengat kan voorzien, dan kan dat wel eens roet in het eten gooien. Het kan dus handig zijn om uw pensioen eens goed na te laten kijken en eventuele gaten – vanaf nu – te dichten, zodat u bij uw pensionering niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Geen verplichtingen

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering

Geen belangen

Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid als ondernemer.

Aanbieders pensioenen

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Wij werken met speciale vergelijkingsprogramma’s die het mogelijk maken om een objectieve analyse te maken van nagenoeg de gehele markt. Uit al deze aanbieders zullen wij een aanbod selecteren dat goed past bij uw persoonlijke wensen.

Deze vergelijking maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring met de instelling hoe die zich opstelt indien een beroep wordt gedaan op een uitkering. Omdat wij op deze wijze werken, kunnen wij als een ongebonden, objectieve bemiddelaar voor u optreden en u van een geheel vrijblijvend advies voorzien.

Heeft u vragen?

Laat een van onze experts u helpen bij uw pensioen.