Baar Advies de onafhankelijke financiële adviseur stelt zich aan u voor.
88
page-template-default,page,page-id-88,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Baar Advies (Over ons)

BaarAdvies

Baar Advies

Het juiste adres voor onbezorgd wonen en werken.

Dat wil Baar Advies voor haar klanten zijn. Wij vinden dan ook niets zo leuk als met onze kennis en ervaring hieraan bij te dragen. Voor zowel de thuissituatie als die op je werk.

Dit doen wij met hulp en goed advies bij het maken van de juiste keuzes die financiële consequenties hebben voor de lange termijn. Vaak keuzes die men maar een paar keer in het leven maakt, waardoor men zelf de kennis en ervaring ontbeert.

In de praktijk vertaalt dit zich naar advies over:

 

Al bijna 20 jaar!

Baar Advies is op 1 September 2004 opgericht door Roland Baar en overgenomen door Patrick Brands op 20 september 2019. In 2024 een dubbele lustrumviering: 20 jaar Baar Advies en 5 jaar Patrick aan het roer.

 

Inmiddels hebben wij als onafhankelijk adviseur ruime ervaring op bovenstaande gebieden. En met succes!

 

Feedback van klanten is voor ons leidend en via onafhankelijke review sites laten wij ons daarom ook graag beoordelen. Onze actuele score op advieskeuze.nl (onderdeel van de Consumentenbond) is momenteel een 9,7! Daarnaast zijn wij recent op basis hiervan opgenomen in de ‘Topselectie van Intermediairs’. Een beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen!

Het juiste adres in Bussum en Almere

Sinds 2020 is onbezorgd wonen en werken ook mogelijk in Almere, ons kantoor bevind zich in het pand van Element Offices aan de Markerkant 13-50.

Over advieskosten

Goede raad kost geld

Bekijk de animatie met duidelijke uitleg over onze diensten, werkwijzen en tarieven.  Na het zien is u helemaal duidelijk waardoor wij als adviseur volledig onafhankelijk voor u kunnen werken.