Nieuwe netwerkkring in ‘t Gooi op initiatief Baar advies
22901
post-template-default,single,single-post,postid-22901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nieuwe netwerkkring in ‘t Gooi

Nieuwe netwerkkring

Nieuwe netwerkkring in ‘t Gooi

Nieuwe netwerkkring in ‘t Gooi

Dinsdag 12 september organiseert Baar Advies in Theater deMess in Naarden iets nieuws voor zijn zakelijke klanten. Als eerste van een reeks ondernemersbijeenkomsten met iedere keer een ander centraal thema is het onderwerp deze eerste keer:

“Continuïteit voor klanten bij overlijden”

Als financieel adviseur begrijpt Baar Advies als geen ander dat dit een belangrijk en gevoelig onderwerp is dat van invloed kan zijn op de toekomst van je onderneming.

Er zijn twee specialisten uitgenodigd die dit onderwerp zullen bespreken. Ze starten met een presentatie waarbij dieper wordt ingaan op de verschillende aspecten van continuïteit voor klanten in het geval van overlijden.

Hoe je als ondernemer kunt zorgen voor een soepele overgang en de belangen van je klanten kunt waarborgen. Daarnaast worden er mogelijke oplossingen besproken om ervoor te zorgen dat je bedrijf blijft functioneren en de financiële stabiliteit behoudt in tijden van verlies.

Een select gezelschap

Voor deze avond is een selecte groep ondernemers uitgenodigd om uitte proberen hoe dit voor iedereen werkt. Het doel is om hiermee een aanzet te geven tot een mogelijk nieuwe netwerkkring waarbij er steeds een waardevolle gelegenheid wordt geboden om kennis te vergroten en nieuwe inzichten en relaties op te doen. De eerste deelnemers worden gepolst over ideeën voor andere onderwerpen en/of sprekers.

Programma van de bijeenkomst

  • 19.00 – 19.30 uur:    inloop en ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 – 19.45 uur:    welkomstwoord, uitleg initiatief en introductie sprekers
  • 19.45 – 21.00 uur:    presentatie en discussie
  • 21.00 – 22.00 uur:    borrel en uitgebreide mogelijkheid tot netwerken

 

Mogelijkheid tot deelname voor ondernemers uit ’t Gooi

Er is een eerste groep uitgenodigd om een start te maken. Uiteraard is er ruimte voor meerdere deelnemers. Als je een plek wil reserveren stuur dan een e-mail naar patrick@baaradvies.nl en vermeld daarin duidelijk je naam en eventueel die van een collega. De kosten bedragen € 10,00 per persoon.

Patrick Brands

Andere vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien je vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande of over andere onderwerpen die vragen om een financieel advies..

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.