Vier onmisbare ondernemersverzekeringen | Baar Advies
21118
post-template-default,single,single-post,postid-21118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vier onmisbare ondernemersverzekeringen waar je niet omheen kan

Vier onmisbare ondernemersverzekeringen

Vier onmisbare ondernemersverzekeringen waar je niet omheen kan

Zorg dat je het risico van ondernemen zoveel mogelijk beperkt

Iedere ondernemer weet dat het ondernemen soms niet geheel zonder risico is. Gelukkig kun je veel risico afdekken met een verzekering. Uiteraard wil je hier ook niet in doorschieten. Maar er zijn echter vier onmisbare ondernemersverzekeringen waar je eigenlijk niet omheen kan. Want stel dat je zelf lang ziek thuis komt te zitten of een klus mislukt en de klant stelt je verantwoordelijk. Wat dan? De financiële gevolgen zijn dan soms bijna niet te overzien.

De vier onmisbare ondernemersverzekeringen:

1. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met je medewerkers doe je voor jouw klanten enorm je best maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Of anders gesteld: waar gehakt wordt vallen soms iets teveel spaanders. Zo kan er iets misgaan tijdens een reparatie of voldoet een geleverd product niet aan de verwachte kwaliteit. Wanneer je dan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt dan komt, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, de schadepost gelukkig niet geheel voor jouw rekening.

2. Rechtsbijstandverzekering

Ook al doe je enorm je best om de verwachting van de klant goed te managen, soms is er toch een conflict over wat afgesproken is. Dit kan soms hoog oplopen, tot rechtszaken aan toe. Wanneer je dan een rechtsbijstandverzekering hebt, kun je je laten bijstaan door ervaren juristen om tot een eerlijke oplossing te komen.

3. Bedrijfsschadeverzekering

Deze verzekering wordt nog wel eens verward met de aansprakelijkheidsverzekering maar is wezenlijk anders. Hij dekt namelijk de vaste kosten en de winst die je misloopt door bijvoorbeeld de gevolgschade van een brand of een inbraak in je pand. Terwijl je druk bent met schadeherstel aan je pand, inventaris en voorraad, lopen de gebruikelijke kosten ook gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering geeft je dan lucht.

4. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Niet alleen je bedrijf kan schade oplopen. Ook jij zelf kan door een ongeluk of ziekte getroffen worden. Meestal ben je er na een paar weken wel weer bovenop. Maar soms kan het maanden, zelfs jaren duren. Als ondernemer moet je hier zelf iets voor regelen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering compenseert je in dit soort gevallen, tot zekere hoogte, als je ziek thuis komt te zitten

Check met regelmaat je verzekeringen

Schakel ons in om je huidige verzekeringspakket eens tegen het licht te houden. Wellicht kunnen wij je een goed aanbod doen en wordt je dekking beter en/of de premie lager.

VRAAG EEN CHECK AAN =>

Verzekeringen afsluiten

Op het gebied van verzekeringen werken wij samen met verschillende aanbieders om onafhankelijk advies uit te kunnen brengen.

Rick van Dijkhuizen

Meer vragen?

Neem dan gerust direct contact met mij of één van mijn collega’s
op 035-5779661.

Rick van Dijkhuizen
Adviseur Schade- en Inkomensverzekeringen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.