Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) | Baar Advies
20865
page-template-default,page,page-id-20865,page-child,parent-pageid-20833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hoe werkt dat?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een complexe verzekering waarbij advies en maatwerk zeer belangrijk zijn. Als je een AOV wilt afsluiten is een goede voorbereiding op het eerste adviesgesprek zeer belangrijk. Hoe werkt dat in de praktijk en hoe kom je tot de juiste keuzes?

Oriëntatiegesprek

Allereerst hebben wij een vrijblijvend oriëntatiegesprek met elkaar. Tijdens het gesprek bespreken wij je persoonlijke situatie en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. En welke kosten hieraan verbonden zijn.

Aan de hand van het oriëntatiegesprek zullen wij, na je akkoord, je gegevens verder inventariseren en een adviesrapport voor je opstellen. Hierin verwerken wij onder andere ons advies met betrekking tot de samenstelling van je verzekering. Wij zullen de markt voor je verkennen en op basis van voorwaarden en premie een passend voorstel aan je doen.

Veel verschillende variaties

Er zijn veel variabelen binnen een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze zorgen ervoor dat een AOV een heel persoonlijke verzekering is. Denk bijvoorbeeld aan eindleeftijd of het eigen risico.

Maatschappij

Wij werken samen met een groot aantal aanbieders van AOV’s. Soms zitten er grote verschillen in premies en voorwaarden tussen de maatschappijen. Een aantal zaken vinden wij hierbij belangrijk. Voldoen de verzekeringsmaatschappijen aan jouw eisen en wensen? Heeft de verzekeraar zijn zaken op orde? Levert de verzekeraar de polis snel en foutloos? Hoe handelt de verzekeraar als er schade is? Keert de verzekeraar makkelijk uit? Of juist niet? En natuurlijk… is de prijs zoals gewenst? Wij helpen je bij het maken van deze keuzes.

Serviceabonnement

Zodra jij een AOV hebt afgesloten is het belangrijk dat je verzekering ook up-to-date blijft. Hiervoor sluit je een serviceabonnement bij ons af, zodat je altijd kunt rekenen op ons deskundige advies, begeleiding bij arbeidsongeschiktheid en voor eventuele vragen. Daarnaast checken wij jaarlijks of de lopende arbeidsongeschiktheidsverzekering nog wel passend is voor je situatie. Mogelijk zijn je werkzaamheden veranderd, is je uitgavenpatroon gewijzigd of is je inkomen gestegen. Ook je gezinssituatie kan gewijzigd zijn omdat je bijvoorbeeld kinderen krijgt. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op je AOV. Een periodieke check kan je dan ook veel ellende in de toekomst besparen.

Check met regelmaat je verzekeringen

Schakel ons in om je huidige verzekeringspakket eens tegen het licht te houden. Wellicht kunnen wij je een goed aanbod doen en wordt je dekking beter en/of de premie lager.

Verzekeringen afsluiten

Op het gebied van verzekeringen werken wij samen met verschillende aanbieders. Voor de informatie over een specifieke verzekering klik je hierboven op één van de verzekeringen.

Rick van Dijkhuizen

Meer vragen?

Neem dan gerust direct contact met mij of één van mijn collega’s
op 035-5779661.

Rick van Dijkhuizen
Adviseur Schade- en Inkomensverzekeringen