Een APK voor je portemonnee? Een heel goed idee!
21383
post-template-default,single,single-post,postid-21383,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Een APK voor je portemonnee? Goed idee!

APK voor je portemonnee

Een APK voor je portemonnee? Goed idee!

Laat regelmatig jouw financiële situatie controleren.

Hoe staat het met jouw portemonnee?

Een portemonnee is voor de meeste mensen een graadmeter voor de persoonlijke financiële situatie. Uiteraard trekt Covid-19 voor veel mensen hier een grote wissel op, maar blijven nadenken over je financiën is juist nu belangrijk. Een APK voor je portemonnee kan je hier bij helpen.

Alles is voortdurend in beweging

Steeds als je denkt alles geregeld te hebben doet zich een situatie voor waar je net niet op gerekend had. Voor het eerst in jaren had je vorig jaar een doorlopende reisverzekering en was door het coronavirus reizen een jaar niet mogelijk. Of nog maar te zwijgen over arbeidsongeschiktheid door datzelfde virus terwijl je die verzekering nog even had uitgesteld. Niet te veel verzekeren of soms erger te veel verzekeren, het is tegenwoordig lastig om het overzicht te houden.

Financieel perspectief vaak op het tweede plan

Je bent vaak zo druk bezig met de wettelijk verplichte en noodzakelijke verzekeringen dat jouw financiële plaatje voor de langere termijn erbij inschiet. Denk hierbij aan de financiering van je woning of je pensioen. Een mooi voorbeeld in dit verband is de jaarlijkse mededeling van de gemeente over de WOZ-waarde van je woning. Als die omhooggaat is dat niet per se negatief. Een gestegen waarde kan betekenen dat je minder risico-opslag over je hypotheek hoeft te betalen. Maar sta je daar ieder jaar bij stil?

APK, kleine beurt of grote beurt?

Als jij je portemonnee kunt voorstellen als je voertuig op jouw financiële reis door het leven dan zijn wij in feite een soort van garage. Onze ‘financiële monteurs’ zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt reizen. Jouw portemonnee dient gewoon regelmatig even door de vakman onderhouden te worden. Een kleine beurt doen wij wanneer jij al je verzekeringen aan ons uitbesteed. Bij een grote beurt kijken we ook nog naar je pensioen en de manier waarop jij je woning gefinancierd hebt. In beide gevallen ontvang je daarna jaarlijks een oproep voor de APK.

De kleine beurt, een check op je verzekeringspakket

Bij een kleine beurt lopen we samen met jou alle verzekeringen even na. Heb je alle wettelijk verplichte en noodzakelijk verzekeringen gunstig afgesloten, welke vrijwillige verzekeringen passen het best bij jou en bestaat er geen overlap in dekking? Op basis hiervan krijg je van ons een verbeteringsvoorstel.

De grote beurt, een gesprek over het totale financiële plaatje

Voor het controleren van je financiën voor de langere termijn heb je een afspraak met onze financiële specialisten. In overleg met jou kijken zij naar jouw complete financiële plaatje.

Wat ga je de komende jaren tegenkomen? Waar ben je op weg naartoe? Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn: de mogelijke studie van de kinderen, het risico van arbeidsongeschiktheid, overlijdensrisico in relatie tot de woning, jouw pensioen en de financiering van de woning. Op basis van het gesprek volgt er een gedegen advies.

De monteurs van Baar Advies

Net als monteurs in een garage zijn staan wij paraat voor schadeafwikkeling indien zich iets voordoet. Daarnaast sleutelen wij graag aan een zo gunstig mogelijk verzekeringspakket voor onze relaties en geven wij graag advies voor een onbezorgde reis.

Wordt je portemonnee nog niet door ons onderhouden, maak dan een afspraak voor een kleine of een grote beurt. Met onze jaarlijkse oproep voor de APK zorgen wij er daarna voor dat jij financieel onbezorgd door het leven kan gaan.

Patrick Brands

Vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien je vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande.

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.