Actualiseren gegevens / Verzekeringspakket check | Baar Advies
21231
page-template-default,page,page-id-21231,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Actualiseren gegevens / Verzekeringspakket check

Actualiseren gegevens / Verzekeringspakket check

Juist afgestemde dekking

Zorgeloos wonen en werken heeft natuurlijk zijn prijs. Deze kosten zijn beheersbaar wanneer je periodiek je verzekeringen tegen het licht houdt. Je betaalt misschien wel te veel doordat de dekkingen van verschillende verzekeringen elkaar overlappen, of je hebt juist te weinig dekking omdat er een polis ontbreekt.

Help ons jouw gegevens actueel te houden

Wij willen dat je onbezorgd thuis of op je werk kunt zijn. Onbezorgd over de hypotheek en verzekeringen. Ja zelfs bij drastische veranderingen in de thuis- of werksituatie willen wij je met mediation helpen om snel weer onbezorgd verder te kunnen. Het is daarom belangrijk dat wij jouw/jullie gegevens actueel houden. Om dit te actualiseren verzoeken wij je onderstaande vragen te beantwoorden. Na ontvangst van je reactie zullen wij beoordelen of actie nodig is. Uiteraard gebruiken we jouw gegevens alleen om onze dienstverlening aan jou te verbeteren.