Kosteloze maandlasten verlagingscheck

Kosteloze maandlasten verlagingscheck

Kosteloze maandlasten verlagingscheck

Kosteloze maandlasten verlagingscheck

Lukt het jou om iedere maand je begroting rond te krijgen?

Een groeiend aantal huishoudens zit financieel klem volgens het Nibud. In een bericht op hun website spreken zij de verwachting uit dat één op de drie huishoudens worstelt met het rondkrijgen van de begroting. Dit komt omdat niet alleen de energieprijzen enorm zijn gestegen maar ook die van de dagelijkse boodschappen. Ze schetsen voorbeelden van stijgingen van rond de € 200,- per huishouden per maand.

De rek gaat er compleet uit

Normaal ben je ongeveer de 50% van je inkomen kwijt aan vaste lasten. Denk hierbij aan wonen, vervoer en boodschappen. Op dit moment is dit voor veel huishoudens bijna 70% van het inkomen. Er blijft dan bijna niets over voor minder frequente uitgaven als bijvoorbeeld kleding of het opbouwen van een buffer.

De financiële stress is groot

Het Nibud maakt zich zorgen want zij zien financiële stress bij niet alleen de laagste inkomens maar ook bij personen met een hoger inkomen die normaal kunnen schuiven met potjes geld.

Kunnen jouw vaste woonlasten omlaag?

Met regelmaat biedt Baar Advies check-ups aan zoals de ‘Jaarlijkse verzekeringencheck’. Deze zorgt er niet alleen voor dat je onbezorgd kunt zijn over de dekkingsgraad van je verzekeringen maar ook dat je niet te veel betaald doordat verzekeringen elkaar in de dekking overlappen.

Samen kijken we naar het totale financiële plaatje

Ingegeven door de huidige economische situatie gaan we nog een stapje verder. Met de nieuwe (kosteloze) maandlastenverlagingscheck kijken wij niet alleen naar je verzekeringspakket maar naar het totale financiële plaatje.

Duidelijkheid in één afspraak

Uit het bovenstaande kun je afleiden dat je niet de eerste zult zijn die wij op deze manier helpen. Wij doen niets anders en sleutelen graag aan een zo gunstig mogelijk verzekeringspakket voor jou. De kosteloze maandlasten verlagingscheck is voor ons een mooi startpunt.

Goede raad is… in dit geval dus gratis!

Indien er besparingen mogelijk zijn dan zetten wij die direct ingang. Had je jouw zaken al op orde en valt er niets te besparen dan hebben wij in ieder geval weer eens een kop koffie met elkaar gedronken.

Patrick Brands

Andere vragen?

Bel mij gerust op 035 – 577 96 61 indien je vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande of over andere onderwerpen die vragen om een financieel advies..

Patrick Brands
Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.